Menú ``Capritxo``

De dilluns a divendres
null

A Mar de Pins disposem d’un nou Menú Diari.

Elaborem tots els plats amb productes frescos i de qualitat, implementant sempre novetats segons els productes que siguin de temporada.

pulpo a la gallega

24.9€

Aperitiu de Benvinguda

Pebrots del padró amb sal escamada

Pop a la Gallega

Twister de Llagostins

Plat principal

Arròs caldós de llamàntol

Ampolla de cava Brut DO Sant Sadurní

Postres, Cafè o Tallat, Xarrup d'Orujo d'herbes

IVA inclòs, mínim 2 persones, per a més de 10 persones consultar.

Si us plau avisi el nostre personal si pateix alguna al·lèrgia o intolerància alimentaria. D'aquesta manera li podrem assessorar de quins productes poden contenir al·lèrgens.

gambas

12.9€

Aperitiu del dia

Primers

Salmorejo del chef

Musclos a la brasa

Empedrat de mongetes amb raïm i sardina fumada

Tortellini farcit de formatge amb salsa de pesto

Calçots en tempura

Xipirons a l'andalusa

Sup. +5.5€

Pebrots del padró

Sup. +3.5€

Cargols del Bierzo al nostre estil

Sup. +3.9€

Segons

Botifarra a la brasa amb patates potxades amb ceba i mini pebrots

Paella de Sant Carles amb galeres i sèpia

Roasbeef de vadella amb salsa de pebre verda

Gambes a la planxa amb all i julivert

Entrecot de 350gr a la brasa amb parmentier de cítrics

Sup. +6.5€

Mitjana de 500gr a la brasa amb xips de verdures

Sup. +9.5€

Llom de bacallà a la llauna

Sup. +7.5€

Una copa de vi, canya, refresc o aigua. Postres o cafè/tallat

paella marinera

12.9€

Petit aperitiu de benvinguda

Primers

Sopa fresca de meló de proximitat amb encenalls de pernil

Esqueixada de bacallà

Remenat d'ous amb gules i pebrot del piquillo

Graellada de verdures a la brasa amb salsa romesco

Espaguetis a la carbonara

Remenat d'ous amb botifarra i xampinyons

Xipirons a l'andalusa

Sup. +5.5€

Pebrots del padró

Sup. +3.5€

Cargols del Bierzo al nostre estil

Sup. +3.9€

Segons

Peix del dia

Entranya a la brasa amb patates potxades amb ceba i mini pebrots

Paella de xipirons amb sèpia

Caneló de foiet amb beixamel i formatge parmesà

Entrecot de 350gr la brasa amb parmentier de cítrics

Sup. +6,5€

Mitjana de vedella de 500gr a la brasa amb xips de verdura

Sup. +9.5€

Llom de bacallà a la llauna

Sup. +7.5€

Copa de vi, canya, refresc o aigua. Postres o cafè/tallat

amanida
paella

12.9€

Aperitiu del dia

Primers

Remenat d'ous amb gambes i alls tendres

Gaspatxo Andalús

Volcà d'espagueti als quatre formatges

Musclos al vapor

Xipirons a l'andalusa

Sup. +5.5€

Pebrots del padró

Sup. +3.5€

Cargols del Bierzo al nostre estil

Sup. +3.9€

Segons

Peix del dia

Botifarra a la brasa amb patates potxades amb ceba i mini pebrots

Paella a la marinera

Costelles de cabrit amb parmentier de cítrics

Entrecot de 350gr a la brasa amb parmentier de cítrics

Sup. +6,5€

Mitjana de vedella de 500gr a la brasa amb xips de verdures

Sup. +9.5€

Llom de bacallà a la llauna

Sup. +7.5€

Copa de vi, canya, refresc o aigua. Postres o cafè/tallat

Divendres

null
lubina

12.9€

Aperitiu del dia

Primers

Cigrons guisats amb botifarra negre i del perol

Coca de racapte amb formatge de cabra i sardina fumada

Ajoblanco de coco y kimchi

Remojón Almeriense

Xipirons a l'andalusa

Sup. +5.5€

Pebrots del padró

Sup. +3.5€

Cargols del Bierzo al nostre estil

Sup. +3.9€

Segons

Peix del dia

Filet de porc amb salsa al pebre verd

Paella d'arròs negre amb sèpia i gambes

Gambes a la planxa amb all i julivert

Entrecot de 350gr a la brasa amb parmentier de cítrics

Sup. +6,5€

Mitjana de vedella de 500gr a la brasa amb xips de verdures

Sup. +9.5€

Lloc de bacallà a la llauna

Sup. +7.5€

Copa de vi, canya, refresc o aigua. Postres o cafè/tallat

Mar de Pins